2008. április 9., szerda

búúúhúúús panda vagyok

Ilyen gyöngyszemet találtam a HK emlékeztetők között:

A 2007-es HK és a velük párhuzamosan működő KB között elég nagy volt a személyi átfedés. A fent említett HK határozata alapján azonban a hallgatói képviselő az elmúlt két félévben nem pályázhatott közéleti KBME ösztöndíjra. Ezért belső megállapodás alapján a Kollégiumi Bizottságban ellátott feladatokért járó jutalmazást HK jutalmazásként kapták meg az érintettek. A kiutalt jutalmazási összegek alapján azonban nyilvánvaló, hogy az őszi jutalmazásoknál az elnök és alelnök az említett megállapodást nem vették figyelembe, valamint a kollégiumi bizottsági tagok a HK-ból való lemondásuk után semmiféle jutalmazást nem kaptak. Az alábbi javaslattal ezt szeretnénk korrigálni. Célunk az volt, hogy az ősszel végzett KB-s munkákat a HK szemszögéből reálisan értékeljük, valamint hogy emellett teret hagyjunk az egyéb közéleti tevékenységek értékelésének is.


Bár gondolom hihetetlen, de az előterjesztők:

A javaslat kialakításában részt vettek: Börcsök Zoltán (Rambi – KB elnök) Lenkey Csongor (Lecsó – HK alelnök) Göbölös-Szabó Kata (Rozi – HK közéleti felelős)


Ugyanerről a félkövér emberkéről hallottam azt is, hogy amint a Karunk EHK képviselője lett, az első indítványa az EHK-s jutalmazások tisztázása volt. Ő volt az, aki hisztizett, ha üres (értsd. bulshittel teli) beszámolóval csak a maximális 45k-ból 30k-t kapott. Hát elmegy az ilyen anyagias ember a picsába. Miért hinném el az ilyenről, hogy meggyőződésből, és nem valami cégvezetők felsőbb érdekeinek fizetett bábjaként csinálja amit csinál?

4 megjegyzés:

Gergőce írta...

a legszomorúbb az egészben az az, hogy egy másik kari hákás szólt erről az emlékeztetőről már a sokadik pohár bor után. basszus, miért kell állandóan lejártni magunkat/minket?

csacsiga írta...

a legszomorúbb az egészben az az, hogy ilyenek megtörténnek, és teljesen publikusan, és ez ráfér az arcukra. inkább.

Dézsi János írta...

a baj inkább azzal van, hogy az emberekkel elhiteti(k) - és így még önmagukról is elhiszik -, hogy ez jár. és persze így senki nem szól semmit.
gondolom ismeretes ugyanettől az embertől a KBME bírálásról az a megjegyzés, hogy egy KB-s 3*A kategóriát érdemelne meg, amikor épp arról volt szó, hogy a kari magazin főszerkesztője C kategóriánál lehet kicsit többet dolgozott.
legalább megjelent még egy "gazdasági láb" "normatíva" néven a költségvetésben. :) /sebaj, minek is az a csúnya ösztöndíj, meg a szoctám/
bár biztos a zh-n nyújtott kiváló teljesítménnyel indokolható mindez.

Szega Péter írta...

a legszörnyűbb az, hogy rambi még él, és még nem baszta tarkón egy sertésszállító kamion lökhárítója.
és még buzi is.