2007. július 18., szerda

miért is lesz chopperem?

Éppen Komcsy vezetett, és a tegnapi partyn bevitt alkoholmennyiség még véráramában maradt nem csekély dózisának hatása alatt, mint egy magyarázatul a többi autóhoz képesti alacsony sebességünkre adta elő a következő monológot:

"Nekem Apám gyerekkoromban megtanította, hogy miért nem érdemes sokkal menni. Számold ki, fiam - mondta, hogy egy 100 kilométeres távot mennyi idő alatt teszel meg különböző sebességekkel, és rájössz, hogy a 130 és a 160 között csak kinek a fasza meddig nyújtható típusú különbség van."

Veszprém Pesttől 116 km. Ez 160-nal (bár ezt az átlagot elég nehéz elérni, de tegyük fel. Ráadásul nincs is Veszprémig olyan sok autópálya, de tegyük fel ezt is.) ugyebár 43 és fél perc, 130-cal 53 és fél perc, 90-nel 1 óra, 17 és egyharmad perc. Gondolom a tanulság az, hogy a különbség minimális.

És mivel az én faszom nem nyújtható meddig, és többet be nem ülök részeg Komcsy mellé kocsiba, inkább megcsinálom a motoros jogsit, veszek egy choppert, és hatvannal száguldozok az utakon. És nekem jó lesz.

Csak legyek már 21 éves :P

0 megjegyzés: